Workshop Streetdance in Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Het meest bruisende en actieve uitje in Nijmegen is onze Workshop Streetdance. Deze enerverende Workshop Streetdance is sportief en leerzaam. Onze professionele en ervaren danscoach bezorgt je groep een toptijd. Onder begeleiding van je danscoach ga je Streetdancen en jezelf en anderen verbazen!
Deze fascinerende Workshop Streetdance begint met een inspirerende inleiding van onze Streetdance-expert. Je krijgt wat mee over het ontstaan en de historie van Streetdance. Zo leer je dat Streetdance in wezen een gevarieerde verzameling is van diverse uiteenlopende dansstijlen. Dat maakt Streetdance dus ook heel veelzijdig en gevarieerd.
Buiten de meest voorkomende bewegingen en danspassen leer je ook te improviseren en gebruik te maken van interactie met anderen! Beleef samen deze actieve en bijzondere tijd in onze dansstudio in de binnenstad van Nijmegen.
Na diverse oefeningen ga je samen toewerken naar een waanzinnige eindperformance. Jullie coach voorziet jullie van een heuse Streetdance-choreografie die je samen met uw collega’s of vriendengroep ten uitvoer gaat brengen! Als dat niet spannend is?
Wij voorspellen een bijzondere en sportieve tijd in het hartje van Nijmegen! Leuk je personeelsfeestje of vrijgezellenuitstap op met onze Workshop Streetdance in Nijmegen!

Workshop Streetdance Nijmegen is inclusief:
– Professionele en ervaren dansdocent
– Zaalhuur danszaal Nijmegen
– Garantie op bijzonder en sportief uitje
– BTW

Andere suggesties…