Workshop streetdance Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Onze Workshop Streetdance is een succesvol en origineel groepsuitje in Rotterdam en staat bol van activiteit, verrassing en plezier.

Beleef deze heerlijke en bruisende Workshop Streetdance en trakteer jezelf op een onvergetelijke ervaring. Danservaring is niet essentieel, want onze workshopleidster bouwt de Workshop rustig en aangenaam op.

Onze eigen Streetdance-deskundige begint deze geweldige Workshop in Rotterdam met een wervelende introductie. Zo hoor je dat Streetdance afkomstig is uit de achterstandswijken van New York. In de jaren 80 is een lichting dansers met een unieke stijl opgestaan. Daarna is deze dansstijl overgewaaid naar Europa. Inmiddels is Streetdance niet weg te denken uit onze hippe en populaire muziekcultuur. Eigenlijk is Streetdance niet enkel een dansvorm, maar ook een heuse lifestyle. Dit merken we niet alleen qua muziek maar ook in de mode en andere kunstuitingen.

Waar je tijdens onze Workshop Streetdance in Rotterdam ook achterkomt is dat Streetdance niet vanuit een instituut is ontwikkeld. Streetdance is een boeiende verzameling van verschillende dansstijlen. Daardoor is Streetdance een spannende en gevarieerde dans. Bij de Workshop Streetdance in Rotterdam ontdekt je dat het niet alleen maar gaat om dansbewegingen. Ook op je improvisatievermogen en je interactie met de andere dansers wordt een beroep gedaan.

Tijdens deze sfeervolle ambiance ga je samen met jouw gasten een toptijd beleven met onze Workshop Streetdance.

Na de een prettige inleidende warming up maak je kennis met diverse danstechnieken en moves. Samen met je gasten gaat je deze lekker instuderen. De Workshop Streetdance in Rotterdam eindigt uiteindelijk met een feestelijke eindperformance waarin je met zijn allen uit je dak gaat!

De Workshop Streetdance is actief, sfeervol, leerzaam en onvergetelijk! Dit uitje in Rotterdam is perfect als programmaonderdeel van een bedrijfsfeest of vrijgezellenparty. Geef je uitje in Rotterdam een verrassende wending met deze dansworkshop. Let’s dance!

De Workshop Streetdance in Rotterdam is inclusief:
– Professionele Streetdance-lerares
– Zaalhuur danslocatie Rotterdam
– Garantie op actief en swingend uitje
– BTW

Andere suggesties…