Comedy Workshop Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Onze Comedy Workshop staat garant voor een middagje lekker lachen samen met je vrienden en collega’s in Amsterdam!

Wij hebben in het Centrum van Amsterdam een ruimte voor u gereserveerd waar onze professionele Stand Up Comedian u tijdens deze Stand Up Comedy Workshop de fijne kneepjes van het Comedy vak zal bijbrengen.

Deze Workshop wordt begonnen met korte uitleg over Stand Up Comedy, tijdens deze uitleg zullen de geschiedenis en de basisbeginselen worden behandeld.  Vervolgens gaan wij het hebben over hoe u Comedy kunt gebruiken in uw dagelijks leven.

We zullen het onder andere gaan hebben over de presentatie. Hoe bouw je een presentatie op en vooral hoe maak je hem grappiger, leuker interessanter? Hoe weet ik de aandacht vast te houden van mijn luisteraars en ze te boeien? Want zoals algemeen bekend is de nummer 1 regel tijdens elke presentatie dat het niet gaat om wat zegt maar hoe je het zegt. We gaan natuurlijk ook kijken waarom mensen lachen en misschien nog wel belangrijker waarom juist niet? Kortom, met deze anderhalf uur durende Stand Up Comedy Workshop brengen wij humor weer terug op uw werkvloer.

Onze professionele en van tv bekende Comedians hebben een jarenlange ervaring in het geven van Comedy Workshops en bedrijfsoptredens.

Eerder opdrachtgevers zijn onder andere;
– ING Bank,
– ABN Amro Bank,
– Albert Heijn,
– Gemeente Leerdam,
– Rabobank.  
–  Ministerie van Defensie

Inclusief:
– Professionele Comedian
– Zaalhuur
– Een flinke dosis humor

Let op! Wij verzorgen deze Comedy Workshop door heel Nederland, neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Tip! Lijkt een Comedyshow u leuker?  Geen probleem. Onze Stand Up Comedians verzorgen Comedyshows op maat speciaal gericht op uw gezelschap. Op verzoek kunnen wij ook een diner verzorgen.

 

Andere suggesties…