Crazy 88 Dinerspel Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Hard werken wordt beloond tijdens dit hilarische avondprogramma in Utrecht! Ons Crazy 88 dinerspel is een krankzinnig, appetijtelijk maar ook zeker gedurfd spelprogramma. Waar de watjes van de bikkels worden gescheiden, bij wie hoor jij? Of beter gezegd: Are you crazy enough?

We beginnen dit spel op een centrale locatie in het centrum van Utrecht. Het centrum is ‘s avonds vaak al erg levendig, deze avond maken jullie het nog iets gekker, jullie zetten Utrecht helemaal op z’n kop! Maar welk team doet dit het best, snelst en op de orgineelste manier?

De begeleider zal bij ontvangt de teams bekend maken, daarnaast ontvang je een camera, je mag namelijk alle hilarische opdrachten vastleggen op foto en video. Dit zal later als bewijs dienen, geen bewijs = geen punten! Ook zal natuurlijk de eerste opdracht en het volgende meetingpoint bekend worden gemaakt. Elk team probeert tijdens de afgesproken tijdsduur zo veel mogelijk opdrachten op de juiste manier uit te voeren. Hoeveel Chinezen krijg je zover om mee te laten doen met een traditionele polonaise? Of ga je punten scoren met een zelf bedachte choreografie? Na elke voltooide opdracht bellen ze de begeleider voor de volgende.

Zoals eerder gezegd wordt hard werken door ons beloond, zo trakteren wij je dus na de eerste ronde op een heerlijk voorgerecht in het eerste restaurant! Wanneer iedereen weer is bijgekomen en waarschijnlijk nog meliger is geworden, is het tijd voor de tweede ronde! De eerst volgende opdracht en meetingpoint wordt weer bekend gemaakt en opnieuw doet elk team zijn uiterste best om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien in de afgesproken tijd.

Dan is het tijd voor het hoofdgerecht, wanneer jij en je gezelschap lekker zit te genieten van het smakelijke hoofdgerecht bekijkt en beoordeeld de begeleider jullie filmpjes en foto’s. Ook mogen jullie natuurlijk elkaars foto’s zien of juist niet, dit kan in het voordeel werken van het andere team maar is wel heel erg grappig! Wanneer al het heerlijks een beetje is gezakt is het tijd voor de laatste ronde met opdrachten en zal er een befaamd verrassingsdessert als beloning op jullie wachten! Daarnaast zal natuurlijk het winnende team bekend worden gemaakt. Sleept jou team de prijs binnen?

Crazy 88 is het spel waar alle stoppen doorslaan! En het spel waar iedereen zijn of haar orginaliteit in kwijt kan!

Voorbeeldprogramma Crazy 88 Dinerspel;
17.00 Spelronde
17.45 Voorgerecht bij Restaurant I
18.30 Spelronde
19.00 Hoofdgerecht bij Restaurant II
20.00 Spelronde
20.45 Dessert bij Restaurant III

Inclusief:
– Enthousiaste spelleiding
– Spelmaterialen
– Driegangendiner
– BTW

 

Andere suggesties…