Crazy 88 Dinnergame Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Is het de bedoeling dat jullie dagje in Den Bosch onvergetelijk wordt? Dan kom je automatisch uit bij onze hilarische Crazy 88 Dinnergame. Bij dit ludieke en bizarre spelprogramma gaan jullie tussen de dinergangen door een aantal waanzinnige opdrachten uitvoeren en op beeld vastleggen. Dit wordt te gek!

Onze Crazy 88 spelbegeleider deelt eerst jullie groep op in fanatieke teams. Daarna gaan jullie met een eerste onwaarschijnlijke opdracht en jullie camera’s de binnenstad van Den Bosch in! Elke knotsgekke en onvoorstelbare missie leggen jullie vast op camera. Wanneer een missie geslaagd is, bezorgt jullie spelbegeleider je alweer een nieuwe hilarische opdracht.
Na de eerste opdrachten is het tijd om bij te kletsen en te genieten van het voorgerecht in het eerste sfeervolle restaurant dat wij bezoeken. Zo kun je lachen om elkaars filmpjes! Na het voorgerecht volgen opnieuw een aantal ongekende missies en taferelen van het Crazy 88 Dinnergame in Den Bosch!

Bij het volgende restaurant genieten jullie van het voortreffelijke hoofdgerecht. Na deze  culinaire beleving, staat de grande finale voor de deur. De laatste spelronde geeft je de kans om nog een aantal punten binnen te slepen. Want het team met de meeste punten roepen wij uit tot de winnaar van ons Crazy 88 Game! En daar hoort natuurlijk een prijsje bij…

Wil je nog nagenieten van deze topdag in Den Bosch? Op verzoek zorgen wij dat jullie de beelden nagestuurd krijgen! Let’s go crazy people!

Crazy 88 Dinnergame Den Bosch is inclusief:
– Ervaren en enthousiaste spelbegeider
– Spelmaterialen Crazy 88
– Gebruik filmcamera’s
– Heerlijk driegangen menu
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…