Crazy Walking Diner Game Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Onze Crazy Walking Diner Game is dé gelegenheid om uw vrienden, familie of collega’s eens van een heel andere kant te zien! Daag ze uit om de meest ludieke en uitzinnige opdrachten uit te voeren en organiseer met dit verrassende uitje in Amsterdam.

Het complete avondarrangement start op het Beursplein waar u wordt opgevangen door onze gemotiveerde spelleider. Na een hartelijke kennismaking zal het verloop van de avond worden gepresenteerd. Afhankelijk van de groepsgrootte van uw gezelschap, zullen we een aantal teams vormen. Wij houden namelijk wel van een beetje wedstrijdelement! Ziet u liever uw hele gezelschap tijdens het arrangement bij elkaar? Geen probleem, dan gaat u gewoon in één team op stap.

Ons Crazy Walking Diner Game bevat een drietal spelrondes waarbij we opdracht geven tot het uitvoeren van de meest doldwaze, komische en ludieke opdrachten. De spelleider is hier niet bij, dus jullie kunnen je helemaal uitleven! Uiteraard is het wel van belang dat de uitvoering van deze opdrachten worden vastgelegd op camera als bewijs. Daarom krijgt ieder team een (film)camera van ons mee, zodat de spelleider precies kan zien hoe jullie de opdrachten uitgevoerd hebben.

Deze lachwekkende spelrondes worden tussen de gangen van een heerlijk diner gespeeld. Om jullie zoveel mogelijk van Amsterdam te laten zien, zorgen wij ervoor dat de 3 verschillende gangen, bij 3 verschillende restaurants worden geserveerd. Zo laten we jullie kennis maken bij de Jordaan, het Oude Centrum en natuurlijk de Rosse Buurt. Natuurlijk kunt u rustig genieten van alle gangen en zorgen we ervoor dat u altijd de keuze heeft tussen vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Zo is er voor ieder wat wils!

Voorbeeldprogramma;
17.00 Spelronde
17.45 Voorgerecht bij Restaurant I
18.30 Spelronde
19.00 Hoofdgerecht bij Restaurant II
20.00 Spelronde
20.45 Dessert bij Restaurant III

Welk team is compleet mesjogge en krijgt het voor elkaar om een volslagen vreemde te laten bulderen van het lachen? Wie is er zo crazy en formeert een polonaise met in ieder geval 5 Chinezen? Boek ons Crazy Walking Diner Game en kom er achter!

Inclusief:
– Enthousiaste spelleiding
– Spelmaterialen
– 3-gangen diner
– BTW

 

Andere suggesties…