Flashmob Workshop Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Een onvergetelijke middag vol muzikaliteit, ritme, dans, gezelligheid, verrassingen en hilariteit? Dat is de Flashmob Workshop in Alkmaar! Dit spetterende groepsuitje mag je simpelweg niet missen…

Als je de binnenstad van Alkmaar tenminste durft te verrassen met fantastische ‘dance moves’, want dat is waar een Flashmob om draait! Hét ingrediënt voor een perfecte middag uit met een groep.

Nog niet bekend met een flashmob? Dit begrip is enkele jaren geleden overgewaaid vanuit het buitenland naar Nederland en houdt in dat een groep op geheel verrassende en eigenzinnige wijze een choreografie laat zien, totaal onverwachts. Denk aan de binnenstad, een druk station, een vol terras.

Tijdens deze workshop studeren jullie een spetterende flashmob in en wordt jullie harde werk beloond met een geweldige film van jullie ludieke flashmob! Kortom: een perfecte combinatie van muziek, dans, hilariteit en teambuilding.

Op een speciale locatie in Alkmaar studeer je, onder deskundige begeleiding van een professionele danslerares, een flashmob-choreografie in. De keuze van het lied ligt geheel bij jullie! Geef het nummer van jullie voorkeur dus vooral vooraf door, zodat de danslerares speciaal voor jullie een op maat gemaakte flashmob kan voorbereiden.

De pasjes worden ingestudeerd tijdens een twee uur durende workshop. Zijn deze onder de knie, dan vindt er natuurlijk een mentale voorbereiding plaats. Want dadelijk moet het gebeuren… Dan laten jullie je zojuist ingestudeerde dans zien op een centrale locatie in Alkmaar. Kom de zenuwen te baas en straal!

Totaal onverwachts verblijden jullie het centrum van Alkmaar met jullie zojuist ingestudeerde choreografie. Om thuis nog even na te genieten van alle verraste en leuke reacties op jullie flashmob wordt alles op film opgenomen, waardoor jullie nog lang plezier zullen hebben van deze muzikale middag.

Deze Flashmob Workshop Alkmaar is inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– De garantie op een onvergetelijk groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…