Flashmob Workshop Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Dit wordt de gekste dag van jullie leven! Vandaag word jullie beroemd in Rotterdam! Tijdens deze workshop dagen wij jullie uit om het stadshart van Rotterdam onveilig te maken! Onze ‘Flashmob Workshop’ in Rotterdam wordt een gedenkwaardig uitje! Met onze Flashmob Workshop bezorgen wij jullie een cocktail van muziek, dans, plezier en teambuilding.

Onze professionele choreografe verwelkomt jullie om met haar een sprankelende dansact voor te bereiden. Samen met je groep ga je deze act op een openbare plek in het centrum van Rotterdam opvoeren. Misschien op de Coolsingel of het Hofplein. Het kan allemaal bij tijdens dit verrassende groepsuitje in Rotterdam.

In een sfeervolle dansstudio in de binnenstad van Rotterdam gaat onze danslerares met jullie aan het werk. Jullie kiezen een lekkere song voor jullie show. Bijvoorbeeld een tophit van Lady Gaga of Rihanna… Of heb je een andere megahit in gedachten?  Zodra alle deelnemers de danspasjes, heupbewegingen en moves beheersen, is het tijd voor een welverdiende pauze. Je geniet van ons feestelijke drankje en laadt nog even op voordat het Showtime is!

Dan vertrekken de dansers naar de optreedplek in de binnenstad waar vandaag geschiedenis geschreven wordt. Geheel onverwacht overdonderen jullie de voorbijgangers met een spetterende topshow. Geniet later nog na van het optreden want wij leggen de beelden speciaal voor je vast op film!

Schud Rotterdam goed wakker en geniet van onze Flashmob Workshop! Dit moet je meemaken!

De Flashmob Workshop in Rotterdam is inclusief:
– Ervaren choreografe
– Zaalhuur studio Rotterdam
– Garantie op subliem groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…