Hou van Holland High Tea Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 42.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Heb je zin in een ouderwets gezellig middagje samen met jouw vrienden, collega’s of familie? Dan zit je bij ons Hou van Holland High Tea arrangement helemaal goed. Wij hebben voor deze Ik Hou van Holland High Tea de perfecte formule voor een perfect uitje in Den Haag.

Het Ik Hou van Holland-spel bestaat uit verschillende rondes die tussen de gerechten door zullen worden gespeeld. We beginnen met de algemene kennisronde: Hoeveel Nederlanders luisteren naar rapmuziek? Hoeveel procent van de Nederlanders houdt van de muziek van Jantje Smit? En nee, dit is geen instinker…. Onze goedlachse Quizmaster weet de uitdagende spelrondes op een geestige manier aan elkaar te babbelen. Met deze topper verveel je, je geen moment!

Er wordt geboden, woorden gespeld, liedjes afgemaakt en héél veel gelachen! Aan het eind komen we erachter welk team met zijn staart tussen de benen zal afdruipen en welk team met de grote prijs en, misschien wel belangrijker, de eeuwige roem naar huis zal gaan! Mocht je met punten achter lopen, geen paniek. Tegen het einde van deze ‘Ik Hou Van Holland Quiz’ heb je nog de mogelijkheid veel punten inhalen met de hilarische meezinger of Het Rad van Fortuin!

De verrukkelijke High Tea wordt tussen de spelrondes door uitgeserveerd door onze sympathieke bediening. Zo vullen we topvermaak met de zoete ontspanning van de lekkernijen aan tafel. Lekkere sandwiches, broodjes, quiche, scones en andere delicatessen staan tot je beschikking. Zo worden vandaag in Den Haag al je zintuigen uitgebreid geprikkeld. Onze Ik Hou van Holland High Tea staat bol van sfeer, hilariteit en teambuilding. Vergeet niet een foto of filmpje te maken want deze herinnering wil je voor altijd bewaren!

Dus bent je klaar voor dit gezellige groepsutje? Boek dan dit Ik Hou van Holland high tea arrangement en laat ons je in de watten leggen. Liever een ‘Ik Hou van Holland Diner’? Die hebben wij ook in Den Haag!

Inclusief:
– Quizmaster
– Privé-locatie
– Overheerlijke high tea of lunch
– Prijs voor de winnaars
– BTW

Andere suggesties…