Minute to Win it Dinerspel Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Hebben jullie ook zo’n zin in een middagje vol spel & spanning? Dan is ons Minute to Win it Speldiner een hele goede keus!

Tijdens dit Speldiner moeten jullie in teamverband allerlei spannende opdrachten uitvoeren en dit natuurlijk binnen één minuut.

Dit maakt het Minute to Win it Dinerspel perfect geschikt als meeslepend bedrijfsuitje, personeelsfeest, teamuitje of vrijgezellenfeest. Speel samen met je collega’s, vrienden of familie dit doldwaze tv spel in Den Bosch en maak jullie groepsuitje onvergetelijk!

Tussen de gangen van het driegangendiner door strijden jullie om de felbegeerde hoofdprijs. Dus pak die punten en laat de andere teams achter het spreekwoordelijke net vissen!

Minute to Win it Spelverloop
Maak je borst maar nat want vandaag staat jullie heel wat te wachten. De Quizmaster zal beginnen met het formeren van de teams, maar als jullie dat zelf willen doen, dan kan dit natuurlijk ook. Zodra de teams zijn geformeerd en de spelregels bekend zijn kan het spel beginnen en zal de quizmaster het startschot geven. Het Minute to Win it spel bestaat uit verschillende spellen welke in teamverband en binnen de minuut moeten worden vervuld. Met deze spellen doen wij een beroep op jullie behendigheid, tactisch inzicht, intelligentie en ‘vingervlugheid’.
Welk team kan het beste samenwerken en voert het snelst de opdrachten uit?

Hebben jullie zin in een groepsuitje vol ludieke opdrachten? Dan is ons Min it to Win it Dinerspel in Den Bosch op jullie lijf geschreven.

Zijn jullie met minder dan 10 personen maar lijkt jullie dit doldwaze dinerspel erg leuk om te spelen? Geen probleem! Neem contact op met een van onze medewerkers en wij maken een mooie offerte op maat!

Inclusief:
– Quizmaster
– Zaalhuur
– Driegangendiner
– Spelmaterialen
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…