Minute to Win it Dinerspel Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Het Minute to Win it Speldiner in Den Haag is een uitbundig groepsuitje vol originele opdrachten en gezelligheid!

Door dit speelse karakter is dit dinerspel perfect geschikt voor iedereen die zin heeft in een lekker luchtig bedrijfsuitje of personeelsfeest. Maar ook als vrijgezellenuitje of verjaardagsfeest is het een niet te versmaden groepsuitje.

Het Minute to Win it spel is gebaseerd op het immens populaire tv-programma en bestaat uit verschillende opdrachten, raadsels en behendigheidsspellen.

Opgedeeld in verschillende teams gaan jullie de strijd aan. Jullie strijden tegen elkaar voor de hoofdprijs en (misschien wel belangrijker) de eeuwige roem. Spannende, speelse en luchtige opdrachten worden afgewisseld met een heerlijk driegangendiner. Dit is genieten met een hoofdletter G.

Minute to Win it Avondverloop
Zodra de teams zijn geformeerd en de spelregels bekend zijn gaat de avond van start. Samen met je teamgenoten ga je de strijd aan tegen de andere teams. Onze quizmaster zal jullie overladen met een vloedgolf aan opdrachten. Tijdens sommige opdrachten testen wij jullie behendigheid, bij andere jullie intelligentie, snelheid of samenwerkingsvermogen. Dit alles met als belangrijkste regel: alle opdrachten moeten in één minuut worden vervuld.

Ons Minute to Win it spel is een buitengewoon leuk groepsuitje in Den Haag en perfect geschikt voor iedereen die spel wil combineren met een lekker driegangendiner.

Driegangendiner
Tussen alle opdrachten, spellen en breinbrekers door worden jullie getrakteerd op een heerlijk diner. Dit diner bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een verrassingsdessert.

Hierbij hebben jullie de keuze uit verschillende gerechten en ook voor iedereen met speciale dieetwensen hebben wij volop keus.

Inclusief:
– Quizmaster
– Zaalhuur
– Driegangendiner
– Spelmaterialen
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…