Minute to Win it Speldiner Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Het Minute to Win it Dinerspel in Utrecht is er eentje om nooit meer te vergeten! Het Minute to Win it spel is gebaseerd op het gelijknamige en populaire tv-programma en wordt gespeeld op het scherpst van de snede.

Jullie krijgen verschillende breinbrekers, raadsels en spellen voorgeschoteld welke stuk voor stuk binnen de minuut moeten worden vervuld.

Dus zijn jullie klaar voor een sensationeel en hilarisch groepsuitje in Utrecht? Dan is dit speldiner in Utrecht op jullie lijf geschreven. Dus maak je maar op voor een avondje genieten met een hoofdletter G.

Het Minute to Win it Speldiner bestaat uit verschillende opdrachten, vragen en breinbrekers. Deze opdrachten zijn uiteenlopend van aard. Maar één ding hebben ze met elkaar gemeen. Ze zijn stuk voor stuk zenuwslopend. Elke opdracht moet immers binnen de minuut worden vervuld! Dit zorgt natuurlijk voor een hoop spannende en hilarische momenten.

Minute to Win it Diner Spelverloop
Zodra de teams zijn geformeerd wordt de stopwatch tevoorschijn gehaald. En wanneer de tijd gaat lopen gaat het spanningsniveau omhoog! Overschrijden jullie de minuut, of blijven jullie er netjes binnen?

Samen met je teamgenoten ga je de strijd aan tegen de andere teams. En dit alles onder begeleiding van een ervaren en gezellige quizmaster.
Tussen alle opdrachten, spellen en breinbrekers door zullen wij jullie trakteren op een heerlijk diner. Dit diner bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een verrassingsdessert. Hierbij hebben jullie de keuze uit verschillende gerechten en ook voor iedereen met speciale dieetwensen hebben wij volop keus.

Kortom, boek dit spannende Minute to Win it Speldiner en trakteer jezelf en je collega’s op een paar vermakelijke uurtjes gezelligheid in de Utrechtse binnenstad.

Lijkt het Minute to Win it Speldiner jullie erg leuk om te spelen, maar komen jullie niet aan de 10 personen? Geen probleem, dit spelprogramma is ook met minder dan 10 personen te spelen. Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers en wij maken een mooie offerte op maat!

Inclusief:
– Quizmaster
– Zaalhuur
– Driegangendiner
– Spelmaterialen
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…