Ontmasker de Trol Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Het is tijd voor een gezellig en avontuurlijk uitstapje in Amersfoort. Het Ontmasker de Trol spelprogramma in Amersfoort is een citygame met een spannend verloop. Teambuilding, saamhorigheid en uitdaging staan hierbij centraal. Maar wees wel alert, want tijdens dit onderhoudende spel is niemand te vertrouwen…

Midden in het gezellige stadshart van Amersfoort zal onze hartelijke spelbegeleider jullie warm onthalen. De regels worden uitgelegd en de spelmaterialen worden door jouw groep ontvangen. Onze spelbegeleider zal elke deelnemer apart nemen en informeren over haar of zijn rol. In verschillende fanatieke teams trekt je groep de Amersfoortse straten in. Eenmaal op pad gaat elk team door samen te werken diverse spannende en uitdagende opdrachten vervullen. Echter! Elk team heeft zijn eigen Trol die ongemerkt zal proberen de boel te saboteren.

Ons Ontmasker de Trol spelprogramma is bij uitstek geschikt voor bedrijfsuitstapjes en groepsuitjes waarbij teambuilding centraal staat. Ook is het Ontmasker de Trol goed te spelen als onderdeel van een dagprogramma in Amersfoort.

De Ontmasker de trol Amersfoort is inclusief:
– Ervaren spelbegeleider
– Spelmaterialen Ontmasker de Trol Spel
– Prijsuitreiking winnend team
– Drankjes bij de prijsuitreiking
– BTW

Andere suggesties…