Oud Hollandse Spelen Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Bent u opzoek naar een gezellig groepsuitje in Amsterdam? Dan hebben wij voor u een middagje oud Hollands en eigentijds spelplezier! Voor dit nostalgisch middagje genieten hebben wij de spelletjes uit grootmoeders tijd opgepoetst, afgestoft en voor u klaargezet!

Spelverloop
Wij ontvangen u en uw gezelschap in een speciaal gereserveerde ruimte in een door ons geselecteerd restaurant in Amsterdam.  De ouderwetse en ingewortelde oud Hollandse spelen  staan in al hun glorie op jullie te wachten, de spelbegeleider zal de teams bekend maken en dan kan de middag boordevol gezelligheid beginnen!

De teams zullen tegen elkaar gaan strijden in onder andere de volgende onderdelen: blikgooien, sjoelen, zaklopen en ringwerpen!  Het team dat tijdens deze spelen de meeste punten heeft weten te vergaren mag zich tot winnaar uitroepen en zal de fel beheerde hoofdprijs in ontvangst nemen! Om de gezelligheid te bewaren spelen we natuurlijk onder het motto ‘meedoen is belangrijker dan winnen’.

Gaat u mee terug in de tijd, waarbij gezelligheid voorop stond? Boek dan nu dit oud Hollandse spelen arrangement in Amsterdam!

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Spelmaterialen
– Prijs voor het winnende team
– Onze garantie op nostalgische gevoelens
– BTW

Andere suggesties…