Salsa Workshop Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Vul je uitje in Rotterdam met swingend plezier! Onze Salsa Workshop is een perfecte invulling voor tijdens een bedrijfsfeest, vrijgezellenviering of ander groepsuitje. Kies voor een sfeervol en actief samenzijn in de binnenstad van Rotterdam!

Welkom in onze mooie dansruimte in het hartje van Rotterdam. Onze enthousiaste Salsa-begeleider heet jullie daar van harte welkom. Zodra we de exotische klanken van onze aanstekelijke Salsa Music opzetten ga je van alles leren over deze heerlijke dansvorm.

Onze Salsa Workshop in Rotterdam is geschikt voor alle leeftijden en ervaringsniveaus. Zolang je maar lekker uit je dak wilt gaan. Verbaas jezelf en jouw gasten met al je nieuwe moves en een fantastisch voetenwerk!

We starten de Workshop met een boeiende intro op het populaire Salsa-dansen. Na deze attractieve uitleg ga je met een paar lekkere oefeningen samen warm draaien. Dan is het tijd voor het Salsa-feest en ga je alle danstechnieken en danspasjes ten toon spreiden!

Als je eenmaal op stoom komt, weet je niet meer van ophouden! Kortom, met deze salsa workshop wordt je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of andere viering een groot succes! Laat de Salsa Fiësta maar beginnen!

De Salsa Workshop Rotterdam is inclusief;
– Professionele Salsa-instructeur
– Zaalhuur danszaal Rotterdam
– BTW

Andere suggesties…