Salsa Workshop

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 29.50 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Zijn jullie al klaar voor een swingend bedrijfsuitje in Utrecht? Schrijf je dan gauw met al uw collega’s in voor deze pittig gekruide Salsa Workshop in Utrecht!

Jullie worden in een voor uw gezelschap gereserveerde ruimte ontvangen door onze enthousiaste en ervaren salsa-instructeur. Deze zal jullie een korte inleiding geven over de Salsadans. Na deze introductie gaan we aan de slag met warming-up oefeningen om de dansspieren wat losser te maken en dan is het tijd om aan de slag te gaan met de werkelijke salsa workshop.

Als iedereen klaar is voor het echte werk, worden de klanken van de Zuid-Amerikaanse salsamuziek hoorbaar en worden de fijne kneepjes van deze zwoele dans onder de knie gebracht.

Maak je geen zorgen als je de “moves” nog niet in huis heeft, tijdens deze salsa workshop zult je jezelf verbazen met hoe snel je bekend met de soepele heupbewegingen en het bijzondere voetenwerk.

Aan het einde van de workshop zijn er volop salsa-gelegenheden in het centrum van Utrecht waar jullie bedrijfsuitje kan worden voortgezet en waar jullie met zijn allen jullie pas geleerde danspassen aan de buitenwereld kunnen showen!

De Salsa workshop Inclusief;
– professionele salsa instructeur
– Zaalhuur
–BTW

Andere suggesties…