Sex in the City Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Met dit spelprogramma duiken jullie als echte Sex in the City Girls de binnenstad van Haarlem in om de daar de opdrachten van ons Sex in the City Spel uit te voeren!

De aftrap van ons Sex in the City Spel is op de Grote Markt. Hier zal onze spelbegeleider jullie met een lekker drankje verwelkomen. Nadat iedereen een glaasje bubbels heeft gekregen, zal de spelbegeleider de teams formeren. Maar als jullie het Sex in the City Spel liever in 1 team willen spelen dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Als de teams zijn samengesteld, zal de spelbegeleider het Sex in the City spelmateriaal overhandigen. Dit bestaat uit een tasje met daarin een paar stiletto’s, een fotolijst, een fotocamera en nog veel meer.

Op de meegeleverde camera moeten alle gekke en doldwaze opdrachten worden vastgelegd, dit zal later dan als bewijsmateriaal dienen. Als iedereen er klaar voor is, gaan jullie gewapend met de  attributen de hort op. Zo gaan jullie op zoek naar jullie eigen Mr. Big, houden jullie een ware stilettorun, maar ook alle andere creatieve opdrachten zullen jullie geheel in Sex and the City Style moeten uitvoeren!

Ons Sex and the City Spelprogramma is uitermate geschikt als vrijgezellenfeestje en vriendinnenuitje of andere groepsuitje in Haarlem

Inclusief:
– Enthousiaste begeleider
– Spelmaterialen
– Feestelijk drankje bij ontvangst
– Drankje tijdens de prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…