Stripdiner Utrecht

 • Utrecht
 • Vanaf 12 personen
 • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
 • 2.5 uur

Ben je op zoek naar een spannend vrijgezellenfeestje? Eentje waar nog lang over wordt nagepraat? Sensationeler dan ons stripdiner in Utrecht kan bijna niet! Ben je klaar voor een diner vol opwinding en verleiding? Dit stripdiner is een waar zintuigenfestijn.

Bij ons Stripdiner in Utrecht wordt je verwend met een heerlijk driegangendiner bij één van onze samenwerkende restaurants. Speciaal voor jou selecteren wij een restaurant in Utrecht waar een exclusieve ruimte is gereserveerd voor jou en je gezelschap.

Kom binnen en geniet van de ambiance, mooi gedekte tafel en gezelligheid. Als iedereen een plekje heeft gevonden en een drankje heeft dan kan het diner beginnen. Vooraf ontvangen jullie al het driegangen menu, bestaande uit verschillende gerechten (vlees-, vis- en vegetarisch). Uiteraard kunnen we ook altijd rekening houden met andere dieetwensen, geef deze wel altijd van te voren door.

Maar het heerlijke diner is niet het enige wat jullie tijdens dit vrijgezellenuitje te wachten staat. Na het hoofdgerecht is het eindelijk zo ver, het is tijd voor de zinderende show van de stripper. Weet iedereen al dat er een stripper komt of is het een speciale verrassing? Ga er maar even goed voor zitten en houd je stevig vast, want dit wordt een show die in je geheugen gegrift blijft staan.

De stripper trakteert jullie op een 15 minuten durende niets verhullende stripshow waar je het warm van krijgt. Wij verzekeren je: tijdens dit diner is het niet alleen de kok die staat te koken! De vrijgezel krijgt een speciale lapdance, maar natuurlijk genieten jullie ook stiekem mee.

Hebben jullie daarom nog een voorkeur voor een thema of type stripper, laat het ons zeker weten! Wij proberen hier altijd rekening mee te houden. Een bouwvakker, marinier, politieagent, Magic Mike, 50 Shades of dokter, dit is slechts een selectie uit thema’s om uit te kiezen.

Na deze onvergetelijke steamy act wordt als kers op de taart het dessert geserveerd.

Zijn jullie op zoek naar een sensationeel diner om nooit te vergeten als onderdeel van een vrijgezellen- of vrienden/vriendinnenuitje, zoek niet langer en boek dit uitdagende Stripdiner in Utrecht!

Het erotische Stripdiner in Utrecht inclusief;
– Ervaren Stripper (man/vrouw)
– Sexy stripact
– Lapdance voor de vrijgezel
– Driegangendiner
– Zaalhuur

Ben je op zoek naar een programma in Utrecht voor de hele dag, het stripdiner is uitstekend te combineren met één van onze spelprogramma’s, rondleiding of workshops.

 

 

Andere suggesties…

 • Hou van Holland Dinerspel Utrecht
 • Crazy 88 Dinerspel Utrecht

  Crazy 88 Dinerspel Utrecht

  v.a  60.00  p.p (incl BTW)

  Hard werken wordt beloond tijdens dit hilarische avondprogramma in Utrecht! Ons Crazy 88 dinerspel is een krankzinnig, appetijtelijk maar ook zeker gedurfd spelprogramma. Waar de watjes van de bikkels worden gescheiden, bij wie hoor jij? Of beter gezegd: Are you crazy enough?

  • v.a 10 personen
  • Utrecht
  • 3.5 uur
 • Workshop Twerken Utrecht

  Workshop Twerken Utrecht

  v.a  30.00  p.p (incl BTW)

  Je vriendinnenuitje of vrijgezellenviering krijgt een extra dimensie met onze Workshop Twerken in Utrecht. Een groepsuitje vol actieve beweging,…

  • v.a 12 personen
  • Utrecht
  • 1.5 uur