Tapas Boot Amsterdam – Tapas Rondvaart

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 44.50 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Onze tapas boot is een Amsterdams uitje in een Spaans jasje!
Terwijl onze schipper u tijdens een ontspannen rondvaart meeneemt naar de mooiste plekjes van onze Hoofdstad, zullen wij u trakteren op een keur aan mediterrane lekkernijen.Tapas Boot in Amsterdam
De zwoele klanken van de Spaanse flamenco muziek zullen u verwelkomen op onze Tapas Boot.

Als iedereen aan dek is, gooien wij de trossen los en zetten wij koers richting het altijd bruisende centrum van Amsterdam.
Onze immer enthousiaste schipper heeft speciaal voor u een perfecte route uitgestippeld langs de vele Amsterdamse hotspots en bezienswaardigheden.

En terwijl u van uw drankje nipt zal een lekkere zonnetje en de zwoele klanken van de Spaanse flamenco muziek u helemaal in mediterrane sferen brengen.

Maar dit is nog niet alles want tijdens deze tapas rondvaart zullen wij uw gasten verblijden met een verrukkelijk tapasbuffet.
Zo kunt u zich tegoed doen aan pittige gehaktballetjes, gemarineerde kippenpootjes, lekkere gamba’s en natuurlijk zullen de met kaas gevulde jalapenospepers tijdens deze tapas cruise niet ontbreken.
Kortom deze tapas boot is een uitje tjokvol lekker eten, gezelligheid en Spaans temperament.

Als dit geen genieten is dan hangen wij onze castagnetten aan de wilgen!

Onze tapas boot is inclusief:
–  Privé boot
– Schipper
– Tapas
–  BTW

Liever een Tapas Tour in Amsterdam?

Heeft u ontzettend veel zin in Tapas, maar houdt u niet zo van varen? Kijk dan eens bij onze Tapas Tour. Tijdens deze gezellige Tapas Tour gaat u samen met een van onze gidsen op ontdekkingsreis door de Amsterdamse binnenstad. Al wandelend neemt deze gids u mee op pad richting drie verschillende restaurants. Tussen de tapas gerechten door laat hij u de mooiste plekjes van onze hoofdstad zien en zal er de leukste verhalen en anekdotes over vertellen.

Andere suggesties…