Tapas Tour Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Het perfecte diner voor een grote groep bestaat uit tapas: kleine, Mediterraanse hapjes met de lekkerste ingrediënten uit de Spaanse keuken.

Met deze Tapas Tour brengen wij de temperamentvolle Spaanse keuken naar Alkmaar toe! Een Walking Dinner, maar dan in een Spaans jasje.

Tijdens deze uitgebreide tour ontdek je Alkmaar én het heerlijke Spaanse eten onder begeleiding van een deskundige en gezellige gids.

Vanaf het ontmoetingspunt vertrekt de wandeling met de gehele groep door Alkmaar. Ondertussen vermaakt onze gids je met de meest interessante weetjes, onbekende anekdotes en verhalen en alle feiten en geheimen die je nog niet wist. De drie stops bij de verschillende restaurants geven je de gelegenheid een kijkje te nemen in de échte Spaanse keuken en bieden je de lekkerste tapas van Alkmaar. Je passeert ondertussen de meest bijzondere en mooiste plekken van de stad.

Het eerste tapasrestaurant serveert je haar specialiteiten en nadat je verder bent gewandeld naar het tweede restaurant, krijg je nogmaals een tafel vol met Spaanse lekkernijen. Bij het laatste tapasrestaurant, weer een wandeling verder, sluit je de dag af met een welverdiend grande dessert. Hier neemt onze gids afscheid van jullie en krijg je uiteraard de gelegenheid om nog uitgebreid na te borrelen en na te praten over de gezellige avond.

Deze Walking Dinner is uitermate geschikt voor grote groepen en perfect voor een geslaagd bedrijfsuitje, personeelsfeest of ander groepsuitje. We halen Spanje naar Nederland!

Tip! Wil je er zeker van zijn dat de avond op spectaculaire en passende wijze wordt afgesloten? Boek dan onze Workshop Smartlappen Zingen in Alkmaar. Onder het genot van een lekker drankje en onder begeleiding van onze accordeonist leer je de beste smartlappen zingen. Gezelliger dan dit kan bijna niet!

Tapas Tour Alkmaar is inclusief:
– Professionele gids(en)
– Driegangendiner met tapas
– Een culinaire wandeling door Alkmaar
– Interessante en leuke verhalen en anekdotes
– BTW

Andere suggesties…