Vijftig Tinten Grijs Spel Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Dit opwindende groepsuitje mag tijdens jullie vrijgezellenfeestje in Amsterdam zeker niet ontbreken!

Gedurende dit vrijgezellenuitje kruipen jullie in de huid van Anastasia Steel en gaan wij jullie  onderwerpen aan een aantal spannende en pikante opdrachten, die zich allemaal afspelen in het bruisende centrum van Amsterdam.Durven jullie het aan?

We beginnen deze ‘vijftig tinten grijs’ citygame in hartje Amsterdam. Hier zal onze eigen mysterieuze ‘Christian Grey’ jullie staan op te wachten met een heerlijk welkomstdrankje. Vervolgens zal het contract tevoorschijn komen en moeten jullie stuk voor stuk je handtekening zetten. Als dit gedaan is, kan het ‘Vijftig Tinten Grijs spel’ officieel van start en zullen wij de teams formeren ( maar als jullie ervoor kiezen om in 1 team te blijven dan kan dit natuurlijk ook ).

Ieder team wordt voorzien van een geheim tasje, met daarin een aantal ‘kinky’ attributen. Deze attributen zijn nodig voor het vervullen van de verschillende pikante opdrachten die in teamverband moeten worden vervuld.

Zodra de team zijn geformeerd en iedereen er klaar voor is, is het tijd om te beginnen. Kruip in de huid van Anastasia Steel en laat jezelf even helemaal gaan tijdens dit meeslepende vrijgezellenuitje. De opdrachten die jullie van de spelbegeleider meekrijgen spelen zich af in een afgebakend speelveld in het centrum van Amsterdam en de locaties waar deze opdrachten moeten worden gedaan bevinden zich op een steenworp afstand van elkaar.

Als alle opdrachten zijn vervuld, moeten jullie je weer melden bij onze eigen ‘Christian Grey’. Deze zal jullie op een lekker drankje trakteren en tijdens deze welverdiende consumptie, kijken wij de opdrachten na en maken wij het winnende team bekend.

Ons ‘Vijftig tinten Grijs Spelprogramma’ is perfect te combineren met ons stripdiner of onze foute popquiz.

Inclusief:
– Enthousiaste begeleiding
– Ontvangst met een welkomstdrankje
– Spannende Spelmaterialen
– Consumptie
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…