Vijftig Tinten Grijs Spel Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 27.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3 uur

Kijk eens aan! Een opwindende groepsuitje in het centrum van Utrecht. Speciaal voor de ondeugende dames! Heel geschikt voor je vrijgezellenviering of ander meidenuitje. Kruip bij deze citygame in de huid van Anastasia Steel. Aan de hand van gewaagde en pikante opdrachten storten jullie je in het bruisende stadsleven van Utrecht.

Programma Vijftig Tinten Grijs Utrecht
Het spannende Vijftig Tinten Grijs start op ons meeting point op een centrale plek in Utrecht. Jullie eigen mysterieuze ‘Christian Grey’ (spelbegeleider) wacht je daar op voor een sfeervolle ontvangst. Om te beginnen verschijnt een contract op tafel waaronder alle deelnemers hun handtekening onder zetten. Zodra dit gedaan is het ‘Vijftig Tinten Grijs spelprogramma’ officieel begonnen!

We formeren teams en dan kunnen jullie de levendige binnenstad van Utrecht in. Maar niet zonder onze mysterieuze spelmaterialen en attributen! Elk team ontvangt een geheim tasje met diverse ‘kinky’ attributen. Deze sexy voorwerpen heb je nodig voor de verschillende pikante opdrachten die je met jouw team gaat vervullen.

De opdrachten die je van de spelbegeleider meekrijgt, leiden je langs diverse boeiende locaties in hartje Utrecht. Zo ben je ook nog eens lekker actief bezig en zie je met elkaar een hoop van de Domstad. Bij terugkomst kijkt de spelbegeleider al jullie antwoorden en opdrachtresultaten na. Het team met de hoogste score mag naar voren komen om een eervolle prijs in ontvangst te nemen! Applaus voor de winnaars!

Waarom Vijftig Tinten Grijs in Utrecht?
Dit is typisch een spelprogramma waar je met je vriendinnen helemaal los kunt gaan. Het programma zit vol variatie en hilariteit. De ludieke opdrachten maken deze citygame een onvergetelijk uitje. Want wie wil er nou niet lekker ondeugend zijn? Je kunt dit stadsspel boeken op elke tijd en datum naar keuze. Als je een volledig originele dag in Utrecht wilt, boek dan onze Foute Pop Quiz Diner erbij en maak er dagprogramma in Utrecht van!

Vijftig Tinten Grijs Spelprogramma is inclusief:
– Enthousiaste begeleider/ begeleidster
– Afterdrink inclusief consumptie per persoon
– Opwindende Spelmaterialen
– Prijs voor het beste team
– BTW

Andere suggesties…