Walking Dinner Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Deze Walking Dinner in Rotterdam staat geheel in het teken van lekker eten en culinair genieten.

We starten de Walking Dinner op het Stadhuisplein, van hier zal onze gids je meenemen naar de hoogtepunten van deze havenstad. Hij zal je niet alleen deze ‘highlights’ laten zien maar onze gids zal er tevens de leukste verhalen en anekdotes over vertellen. Zo zal je tijdens deze walking dinner veel van de befaamde Rotterdamse architectuur aanschouwen en uitleg krijgen bij menig bekende toeristische attractie. Denk hier onder andere aan de historische haven, de Euromast en de Erasmusbrug.

Tussen de wandelingen door, ga je smullen van 3 verschillende gangen in 3 verschillende restaurants.  De heerlijkste ingrediënten zullen worden gebruikt om deze maaltijden te bereiden en dat proef je ook!

Hierbij heb je de keuze tussen vleesgerechten, visgerechten en ook vegetarische gerechten. Met dieetwensen wordt ook rekening gehouden, mits je dit van tevoren aangeeft.

Voor een idee van het avondprogramma, kun je naar onderstaand schema kijken. Uiteraard is de starttijd aan te passen.

17.00 Wandeling
17.45 Voorgerecht bij Restaurant I
18.30 Wandeling
19.00 Hoofdgerecht bij Restaurant II
20.00 Wandeling
20.30 Nagerecht bij Restaurant III

Leer de mooie havenstad Rotterdam van verschillende kanten waarderen, door je bedrijfsuitje hier te organiseren. Je zal niet worden teleurgesteld!

Inclusief;
-Professionele gids
-Driegangendiner
-Culinaire route
-BTW

Andere suggesties…