Workshop Action Painting Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 45.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Bij onze fascinerende en originele Workshop Action Painting kunt je, je creativiteit de vrije loop laten! Niks moet en alles mag bij deze boeiende Workshop in het hartje van Utrecht!
Welkom in ons sfeervolle atelier in Utrecht centrum. Onze ervaren en bewezen schilder verdeelt je groep in kleine teams. Daarna ontvangt iedereen de nodige paintmaterialen en luisteren jullie naar de aanstekelijke uitleg over Action Painting.
Dan gaat het festijn der Action Painting beginnen! Creëren is bij deze Workshop Action Painting het hoofdmotto. Samen met je teamgenoten gaat je onbekommerd met verf en doek in de weer. Van alles is mogelijk. Van verven tot smeren en van gooien tot smijten.
Natuurlijk zal onze professionele schilder je wat handige richtlijnen aanreiken. Zo zul je merken dat met deze adviezen het kunstwerk beter vorm krijgt en verrassend tot leven komt. De Workshop Action Painting in Utrecht is creatief, origineel en bijzonder.  Bovendien zitten deze Painting-uurtjes vol met sfeer en teambuilding. Schilderervaring is niet nodig, want iedereen kan zich op zijn of haar eigen manier uitleven. Bovendien staat de sfeer en het plezier centraal!
Deze Workshop in Utrecht is te boeken als ideaal bedrijfsfeest, personeelsuitje of vrijgezellenviering. Leef je lekker uit in ons atelier in Utrecht!

De Workshop Action Painting is inclusief;
– Ervaren begeleiding en painting- kenner
– Materialen Action Painting
– Op elke datum en tijdstip naar keuze te boeken!
– BTW

Andere suggesties…