Workshop Buikdansen Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Bent u op zoek naar een bruisende workshop in het centrum van Rotterdam voor u en uw vriendinnen of collega’s? Dan is onze Buikdans Workshop u op het lijf geschreven!

De buikdans is een dansvorm die afstamt uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika en is één van de oudste dansen ter wereld! De dans is door zigeuners uit India en het Perzische Rijk meegebracht naar het Westen, nadat deze duizenden jaren daarvoor door priesteressen en tempeldanseressen werd gedanst. In de loop der jaren zijn er allemaal elementen aan deze bijzondere dans toegevoegd, en bestaat tegenwoordig uit de dans die wij kennen; een verzameling van bewegingen uit verschillende culturen en landen.

Voor u en uw gezelschap hebben wij in het centrum van Rotterdam een geschikte dansruimte gereserveerd. Onze ervaren en enthousiaste buikdanslerares zal tijdens deze bijzondere workshop laten zien dat buikdansen niet enkel bestaat uit sierlijke heupbewegingen. Zo laat zij jullie tijdens deze twee uur durende workshop binnentreden in de mooie wereld van het buikdansen.

Als iedereen zich mooi heeft aangekleed, zal onze professional u alle tips en trics van deze exotische dans op een rustige en geduldige manier uitleggen. We beginnen natuurlijk bij de basis!
U hoeft niet bang te zijn dat deze workshop te vermoeiend is, want tussen het buikdansen door zullen wij een korte pauze inlassen, waarbij u even lekker op adem kunt komen.

Durft u het aan om deze spetterende droom werkelijkheid te maken? Schrijf u dan nu in voor deze bruisende Buikdans Workshop, en waan u voor twee uur in het Midden-Oosten.

Tip! Speciaal voor vrijgezellenfeestjes hebben wij voor de aanstaande bruid een kostuum klaarliggen uit 1001 nachten! Voor de overige dames zijn er rinkelende muntensjaals te vinden.

Inclusief:
-Professionele buikdanslerares
-Zaalhuur
-Versieringen
-BTW

Andere suggesties…