Workshop Cheerleaden in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Tijdens onze Workshop Cheerleaden in Haarlem viert enthousiasme en show-allure hoogtij! Kleur je personeelsuitje of vrijgezellenviering op een bijzondere manier in met deze verrassende Workshop Cheerleaden in Haarlem!

Fanatiek en vol energiek enthousiasme ga je ‘cheerleaden’ als geen ander. Dit typisch Amerikaanse fenomeen verbindt dansen met animatie en entertainment. Voor jou en je gezelschap betekent dit dat jullie een paar enorm leerzame, gezellige en sfeervolle uren gaan meemaken in ons danslokaal in Haarlem.

Workshop Cheerleaden Haarlem
Onze ervaren danscoach is een kenner in het domein van het Cheerleaden. Zij zal jullie deelgenoot maken van alle geheimen van het Cheerleaden.!

Wij dagen jullie uit om al je enthousiasme, creativiteit en entertainend vermogen aan te spreken! Wat ook zo leuk is aan de Workshop Cheerleaden is de veelzijdigheid en de afwisseling.

Als aanvulling voor je personeelsuitje of vrijgezellenfeest is onze Workshop Cheerleaden de perfecte activiteit!

Na een aanstekelijke opwarming zal onze danscoach je uitdagen met een prikkelende choreografie. Samen mag je een liedje naar keuze uitzoeken. Feestelijke en vrolijke up-tempo nummers hebben voor het Cheerleaden natuurlijk de voorkeur!

Kom naar Haarlem voor onze onvergetelijke Workshop Cheerleaden! Wij maken van je groepsuitje in Haarlem een sportief en feestelijk succes!

Workshop Cheerleaden Haarlem is inclusief:
– Ervaren en bewezen Cheerleader en danscoach
– Zaalhuur danszaal Haarlem
– Spetterend en bruisend groepsuitje in Haarlem
– BTW

Andere suggesties…