Workshop Flamenco Dansen in Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

De voetjes van de voer? Dat kan uitstekend tijdens deze workshop Flamenco Dansen Den Haag! Laat u gaan en laat u verrassen door de sprankelende, spetterende klanken van Flamenco. U waant zich in Zuid-Europa en beleeft Flamenco als nooit tevoren.

Flamenco
Maar wat is Flamenco eigenlijk? Deze explosieve en originele dans is één van de meest bekende en succesvolle Spaanse exportproducten. Flamenco kenmerkt zich door de grote gratie waarmee dansers en danseressen zich over de dansvloer bewegen. Deze gratie gaat gepaard met snelle handbewegingen, explosief voetenwerk en typerende bewegingen.
Dit temperamentvolle karakter zal u tijdens de Workshop Flamenco Dansen aangeleerd worden! U waant zich in Spaanse sferen en beleeft een onvergetelijke middag.

De workshop
Onder deskundige begeleiding van een ervaren Flamenco-danseres leert u de kneepjes van het vak. U aanschouwt de technieken, de originele danspassen en het indrukwekkende voetenwerk. En dan mag u zelf aan de slag!

Na een informatieve introductie en een actieve warming up is het tijd om een echte Flamenco-choreografie te leren. U leert hierbij niet alleen de danspassen, maar ook een trotse houding en de welbekende ‘Olé!’.

De Workshop Flamenco Dansen is een sportief, gezellig en actief uitje en uitermate geschikt als onderdeel van een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Of gewoon voor een activiteit met vrienden! Bent u op zoek naar een workshop vol sportiviteit en teambuilding? Zoek dan niet verder!

Workshop Flamenco Dansen Den Haag is inclusief:
– Professionele en kundige Flamenco-lerares
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…