Workshop Maak Je Eigen Videoclip Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 39.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Als dit groepsuitje in Utrecht niet tot de verbeelding spreekt! De fascinerende Workshop ‘Maak Je Eigen Videoclip’ heeft het in zich om van je personeelsfeest, vrijgezellenviering of ander groepsuitje een doorslaand succes te maken. Deze lekker actieve workshop  zit vol verrassing, teambuilding, interactie en plezier. Daarnaast hou je met je eigen videoclip ook nog een tastbaar resultaat over aan dit topuitje.

De videoclip die jullie maken kan draaien om de vrijgezel in kwestie. Of bij een bedrijfsuitje kun je een jubilaris of een ander persoon centraal stellen. Ook leuk om tijdens deze workshop je eigen lijflied of bedrijfspromotiefilmpje te maken. Zowel qua inhoud, qua muziek en qua vormgeving kunnen we alle kanten op tijdens de Workshop Maak Je Eigen Videoclip in Utrecht.

Onze cameraman is tevens een choreograaf die jullie wegwijs maakt tijdens deze onvergetelijke Workshop Maak Je Eigen Videoclip. We starten met het maken van een ‘storyboard’ en het kiezen van een sterke verhaallijn. Stap voor stap kom je tot een choreografie die niet kapot kan. Daarna wordt het repeteren geblazen. Iedereen krijgt zijn of haar eigen speciale rol binnen de videoclip. Samen met je groepsgenoten maak je een hilarische tijd door tijdens de Workshop Maak Je Eigen Videoclip in Utrecht.

Alles liedjes of concepten zijn praktisch toepasbaar binnen de Workshop. Hebben jullie al specifieke ideeën geef het ons door. Wat songkeuze betreft kun je vele kanten op. Old school , recente hits of  Nederlandstalig. Laat jullie muzikale fantasie maar spreken. Voor de vormgeving heeft jullie choreograaf tal van verkleedspullen en geinige rekwisieten bij zich. Alles is voor handen om een topsfeer te creëren die zeker zal doorwerken in jullie onvergetelijke videoclip.

Onze experts gaan na afloop jullie eigen videoclip monteren, editen en prachtig afwerken. Je ontvangt dus een mooi afgewerkt eindresultaat. Met de Workshop Maak Je Eigen Videoclip leeft jullie groepsuitje in Utrecht voor altijd voort!

Onze Workshop Maak Je Eigen Videoclip is niet alleen leerzaam en plezierig maar bovenal ook actief, verrassend en vol met teambuilding. Tal van groepsuitjes werden dankzij de Workshop Maak Je Eigen Videoclip een dag om nooit meer te vergeten.

Maak Je Eigen Videoclip Utrecht is inclusief:
– Deskundige cameraman/ choreografe
– Editing, afwerking en montage
– Garantie op actief en bijzonder groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…