Workshop Moulin Rouge Dansen in Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Een actieve workshop, met een tikkeltje mysterie en sensualiteit… Dat is de Workshop Moulin Rouge Dansen in Den Haag! In het hartje van deze altijd bruisende stad waan je, je in het centrum van de stad van de liefde… Parijs!

Onze Workshop Moulin Rouge Dansen is er een om niet snel te vergeten! Dus boek deze workshop en ga genieten van prachtige muziek en sensuele danspassen.

Op een sfeervolle locatie in het centrum van Den Haag worden jullie ontvangen door een ervaren en deskundige dansinstructrice die de fijne kneepjes van het Moulin Rouge-dansen tot in de puntjes beheerst. Deze kennis draagt zij vandaag aan jullie over!

Als een echte Lady Marmalade beheerst onze instructrice het showdansen en beweegt ze haar heupen, haar handen en haar benen alsof het een lieve lust is. De kunst van het verleiden maak je, je tijdens deze Workshop Moulin Rouge Dansen helemaal eigen… Alle deelnemers aan deze workshop worden rasechte Moulin Rouge-danseressen!

De Workshop
Tijdens de gezellige en intieme workshop leer je alles over de sexy heupbewegingen, de zwoele en verleidelijke blikken en de zwierige loopjes die tijdens de Moulin Rouge-periode zo kenmerkend waren.

Niet alleen is deze workshop erg leerzaam, maar bovenal ook ontzettend gezellig en sfeervol. Na een korte warming up zal een prachtige choreografie ingestudeerd worden, zodat jij en je groepsgenoten je zullen wanen in het Parijs van de vorige eeuw. Ladies and gentlemen… Welcome to the Moulin Rouge!

Deze workshop in Den Haag is te boeken op een datum en tijdstip naar keuze.

Workshop Moulin Rouge Den Haag is inclusief:
– Professionele workshopbegeleiding
– Danslocatie hartje Den Haag
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…