Workshop Naaktmodel Schilderen in Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 45.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Dit is een beeldschoon groepsuitje vol creativiteit. Maak van je tijd in Amersfoort een originele en creatieve tijd! Waarom niet? Bij onze fascinerende Workshop Naaktmodel Schilderen kun je je  laten inspireren en daarna creatief uitleven. Vandaag ga je ons adembenemende naaktmodel naschilderen. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Wij creëren een fijne sfeer tijdens de Workshop Naaktmodel Schilderen in Amersfoort. Je gaat schilderen in een exclusieve werkruimte in de binnenstad van Amersfoort. Onze schildersdoeken en materialen zijn voorradig, dus alles is aanwezig voor een paar artistieke top uurtjes!

Onze schilderkenner begint met een welkomstwoord en een fascinerende inleiding over het schilderen van naaktmodellen. Daarna komt het moment suprême. Het wachten wordt beloond want daar is ons knappe naaktmodel! Deze mooie man of vrouw gaat jullie vandaag inspireren om een kunstwerk te maken! Lekker onbekommerd en gepassioneerd ga je aan de slag met penseel en verf. Voordat je aan je eerste penseelstreken begint zal onze professionele kunstenaar jullie eerst een aantal handige technieken aanleren.

Bij de Workshop Naaktmodel Schilderen in Amersfoort leer je hoe je het best de menselijke contour tot zijn recht kan laten komen. Onze schilderdocent adviseert je met slimme schilderstips en praktische suggesties. Alles gaat stap voor stap, dus ook zonder ervaring zul je tot een mooi eindresultaat komen. Verras uw schildersgenoten met jouw boeiende schilderij. Na afloop mag je het portret uiteraard mee naar huis nemen!

De Workshop Naaktmodel Schilderen is te boeken op elke datum en dagdeel. Kies voor een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel en laat je inspireren!

De Workshop Naaktmodel Schilderen Amersfoort is inclusief:
– Naaktmodel (man of vrouw)
– Professionele schilderdocent
– Zaalhuur schilderatelier Amersfoort
– Diverse schildermaterialen (penselen, verfsoorten, doeken)
– Drankjes en hapjes
– Op elke dag en tijdstip te reserveren
– BTW

Andere suggesties…