Workshop Paaldansen in Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 32.50 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Met deze paaldansworkshop in Rotterdam zijn jullie van succes verzekerd!

Onze enthousiaste en professionele paaldansinstructrices zullen jullie tijdens deze workshop inwijden in de wondere wereld van het paaldansen.  Zij zullen jullie de basisbeginselen van deze ”sensuele sport” op een ontspannen manier bijbrengen. De meeste mensen zijn in het begin altijd een beetje onwennig, maar daar weten onze paaldansinstructrices wel raad mee!

Zij zullen deze paaldansworkshop beginnen met een korte warming up, dit om de ”paaldansspieren” even lekker los en soepeltjes te maken. Als alle spieren klaar zijn gemaakt voor het grote werk, gaan we de palen in, maar natuurlijk wel onder een toeziend oog van onze immer enthousiaste paaldansinstructrice.

De helicopter, de fireman en de tijgersluip, jullie zullen ze allemaal te leren krijgen gedurende dit super gezellige groepsuitje in Rotterdam! Aan het eind van de Workshop zal de instructrice een ”korte demonstratie” geven van het paaldansen en wat er nu eigenlijk allemaal mogelijk is met zo’n paal!

Deze actieve paaldansworkshop is een uitermate gezellig groepsuitje in de binnenstad van Rotterdam en perfect te combineren met een van onze spelprogramma’s zoals een Hou van Holland Diner of een Moorddiner.

Inclusief:
– Privé locatie
– Professionele instructrice
– Drankje tijdens de pauze
– BTW

 

Andere suggesties…