Workshop Streetdance Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 20.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Als wij het hebben over de snake en de body roll, weet je dan wat wij bedoelen? Na deze workshop streetdance zeker weten!
Voor iedereen die zijn of haar groepsuitje wil voorzien van wat extra pit is deze workshop streetdance een perfecte keuze.
Onder begeleiding van een professionele ‘streetdancer’ ga je tijdens deze twee uur durende workshop de basis van deze streetdance oefenen.

De ‘roots’ van streetdance liggen in de New Yorkse achterstandswijken. Hier kwam vanaf de jaren 80 van de vorige eeuw een heel eigen stijl van dansen in opmars.

Ruim 10 jaar later bereikte deze dans Europa, maar is sindsdien ook hier niet meer weg te denken.
Tegenwoordig is streetdance meer dan een dansstijl alleen, het is een lifestyle en heeft dan ook veel invloed op de mode, muziek en kunstenaars van over de hele wereld.

Streetdance is geen pure dansvorm die is ontwikkeld in een instituut, maar het is een verzameling van verschillende dansstijlen, veelal ontwikkeld en geperfectioneerd op straat. Daarom is streetdance dan ook continu aan verandering onderhevig en dit maakt het ook een zeer dynamische dansstijl. Bij streetdance gaat het niet alleen om het dansen zelf maar ook zaken als improvisatie en interactie met je mededansers en publiek zijn evenzo belangrijk. En juist daarom is streetdance perfect geschikt als onderdeel van je bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenuitje in Amsterdam.

En behalve dat streetdance superleuk is om te doen wordt je er ook nog eens lekker losjes en soepeltjes van.
Dus aarzel niet en boek deze superleuke workshop streetdance nu!

Inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– Onze garantie op een swingende groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…