Cabaret Diner – Diner Show in Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Ons Cabaret Diner in Amsterdam is een avond vol amusement, entertainment en lekker eten. En daarom is ons cabaret diner ook perfect geschikt als onderdeel van uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of ander groepsuitje.

In ons knusse theater restaurant in het hart van onze hoofdstad zullen wij u trakteren op een heerlijk driegangendiner in combinatie met een op maat gesneden diner show.

Bij aankomst in ons restaurant zullen de gedekte tafels al geduldig op u staan te wachten en als iedereen zijn of haar plaatsje heeft gevonden en een drankje heeft gekregen kan ons cabaret diner van start gaan.

We beginnen deze diner show in Amsterdam met het voor- en hoofdgerecht. Gedurende dit voor- en hoofdgerecht heeft u de keuze  uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten en op deze manier zorgen wij ervoor dat iedereen op zijn of haar wenken wordt bediend.

Als ook het hoofdgerecht is verorberd verschijnen onze cabaretiers ter tonele. Deze zullen speciaal en exclusief voor uw gezelschap een cabaretshow verzorgen die zijn weerga niet kent. Deze cabaretiers zijn stuk voor stuk geroutineerde professionals en hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Zij zullen uw lachspieren eens flink onder handen nemen en doormiddel van grappige verhalen, sketches, improvisaties een op maat gesneden cabaret show verzorgen.

Dus bent u op zoek naar een diner show in Amsterdam? Dan is ons cabaret diner misschien wel het uitgelezen uitje voor u.

Het Cabaret Diner is inclusief:
– Professionele Comedian(s)
– 3 gangen diner
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…