Poker workshop Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Maak je geen zorgen. Met onze pokerworkshop in Amersfoort zul je niet berooid achterblijven. Vandaag hoef je niet bang te zijn om een gokje te wagen, want gezelligheid en sfeer staat boven alles!

Deze Pokerworkshop in Amersfoort biedt de ideale combinatie van spanning, sfeer en vermaak. Bij uitstek geschikt als bedrijfsuitstapje, personeelsuitje of vrijgezellenparty.

In een specifieke locatie in het knusse hart van Amersfoort zal onze goedlachse Pokerinstructeur jullie verwelkomen. Onze ervaren Pokerleraar gaat van start met een wervelende introductie en uitleg van dit populaire top spel. De basisbeginselen van dit beroemde spel komen helder aan de orde. Zodra het spelverloop bij iedereen duidelijk is, is het tijd om de proef op de som te nemen. De kaarten worden geschud en nu ga je zelf jouw pokerface in de strijd brengen!

Wie van jullie kan het beste bluffen en beschikt over stalen zenuwen en het beste spelinzicht? Aan het eind van de Pokerworkshop Amersfoort staat voor de winnaar een eervolle prijs klaar. Als de Pokerworkshop Amersfoort je goed in de oren klinkt, aarzel dan niet! Want het boeken van deze sfeervolle top workshop is zeker geen gokje, maar een gegarandeerd succes!

De Poker workshop Amersfoort is inclusief;
– Ervaren pokerleraar
– Professionele speeltafel(s)
– Poker chips & speelkaarten
– Prijs voor het kampioensteam
– Zaalhuur Amersfoort
– BTW

Pokeren tussen de gangen door tijdens een overheerlijk diner? Dat kan bij het Poker Diner!

Andere suggesties…